Deel deze pagina:

BURST - De cursisten die in februari aan hun opleiding initiator of instructeur B begonnen, zagen hun opleiding noodgedwongen onderbroken door COVID-19. De voorbije dagen kwam er goed nieuws. Mits een wat aangepaste organisatie en duidelijke afspraken, kunnen de cursussen weer opstarten. 

Ook de aanvullende module initiator 55+ te Zwijndrecht en de cursus aspirant-initiator te Lochristi zullen onder huidige omstandigheden kunnen opstarten. Beide cursussen kennen een zodanig succes dat inschrijven niet meer mogelijk is.

De lessen zullen doorgaan volgens strikte afspraken met cursisten en docenten. Wij rekenen hierbij op het begrip en het verantwoordelijkheidsgevoel van elke deelnemer.

De cursussen 2020 starten opnieuw op! Dit geeft moed en goesting om er ook in 2021 tegenaan te gaan. Geef je graag training of begeleid je graag judoka’s? Heb je nog geen trainersdiploma? Of gewoon interesse om je vaardigheden als trainer bij te schaven? Onze opleidingen bieden je een sterke basis om kwaliteitsvol les te geven. De VJF-docenten helpen je graag bij het behalen van je (hoger) diploma! Alle opleidingen vind je terug op de website van de Vlaamse Trainersschool via deze link

 

Leen Dom,

DSKO

 

Sponsors

Sponsors