Deel deze pagina:

Beste vrijwilligers,

Elk jaar dien je als vrijwilliger een keuze te maken: onder welke formule wens je de betaling van je vrijwilligersvergoeding.

Uiteraard krijgen jullie ook dit jaar de keuze, echter dit jaar zal het online gebeuren via jouw VJF-account. Weg met papieren en scans, gemakkelijk voor de verwerking …

Maak je keuze voor 2020 nù al kenbaar via deze link.

Indien de bovenstaande link niet werkt, kopieer dan het volgende adres in de adresbalk van je browser: 
https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=fhhEwvJfWkyhX7oZ3dzUIW9jHInCst5Bodu0FZGdfjdUMjVPWVFTRkcwTENPVUswNDAzT0QxRzVQVi4u

 

Vrijwilligers die een laptop/PC delen let op!

Zorg dat je bent ingelogd met je eigen VJF-account wanneer je het formulier invult!

Voor wie denkt dat er meer vragen zijn dan de voorbije jaren: er zijn niet meer opties of regels... die waren er ALTIJD, alleen werden die niet altijd in rekening gebracht. 
De extra vragen werden geïntegreerd, nét om er voor te zorgen dat je – rekening houdend met alle factoren – de juiste keuze maakt, en dus niks riskeert. 
Indien er alsnog vragen of onduidelijkheden zijn, mag je dit altijd laten weten. 

Alvast bedankt om het online formulier direct te willen invullen, waardoor achteraf ook de onkostennota’s digitaal opgesteld kunnen worden. 

De digitale aangifte ‘Kostenvergoeding Vrijwilliger’ wordt gelanceerd op het VK Jeugd 2020. 
Didier en mezelf zullen aanwezig zijn om alle vrijwilligers te begeleiden bij de aangifte, en/of te zorgen dat het keuzeformulier alsnog wordt ingevuld. 
Minimumvoorwaarde is uiteraard beschikken over een werkende VJF-account en het bijhorende paswoord te kennen. Je eigen tablet/laptop meebrengen mag, maar alles werkt ook perfect op iPhone/Smartphone.
Graag vragen we jullie om eventueel iets vroeger aanwezig te zijn dan opgeroepen. We hebben een internetverbinding nodig, dus mogelijks zal dit doorgaan in de cafetaria. We hopen jullie daar in gang te zetten zodat iedereen op een efficiënte wijze zijn administratie kan regelen.

Wij kijken alvast uit naar de administratieve optimalisatie en hopen dat jullie er ook snel mee weg zijn en ondervinden dat dit een hele verbetering is.

Gelieve eventuele onvolkomenheden even te melden, zodat we continu kunnen werken aan een beter systeem.

Sophie Block,

Operationeel Manager

 

 

Sponsors

Sponsors