Deel deze pagina:

ZELE - Het is een bewogen jaar geweest! Het voorjaar was amper goed op dreef met spannende judo actie en plots was alles ineens gedaan. Met dank aan ‘onzichtbare’ boosdoener COVID-19 waardoor een ongeziene Corona-pandemie werd ontketend met alle gevolgen van dien en dat wereldwijd: een haast complete lockdown waarbij de ganse samenleving zo goed als volledig tot stilstand kwam, inclusief de sportsector. Ineens kon niemand meer gaan sporten want alle sportinfrastructuur ging onverbiddelijk op slot. Ook de dojo’s, de vertrouwde habitat van elke judoka. Gelukkig zijn judoka’s inventief. Want leuke en originele activiteiten zagen het levenslicht om toch maar te blijven sporten vanuit de eigen bubbel. Vastberadenheid, moed en alle andere judowaarden indachtig … het zit ingebakken in het DNA van elke judoka! Knap!

Nieuwe judoseizoen: Welcome Back!

Ondertussen evolueren we gunstig verder in de lange exitfase en weldra start een nieuw judoseizoen. Inderdaad, vanaf september begint het nieuwe seizoen en gaan we er tevens weer helemaal tegenaan met trainingen, wedstrijden en tornooien, regionaal, nationaal en internationaal! 

Judo-Samen-Ensemble

Teneinde het nieuwe seizoen luister bij te zetten en de terugkeer naar de o zo vertrouwde dojo te vieren, besloten zowel de Vlaamse als de Franstalige judovleugels om dit samen te doen. Vandaar onze campagne #judo #samen-ensemble!

Symbolisch

Vanaf 21 juli – onze nationale feestdag, symbolischer kan het niet – tot midden september zullen daarom de VJF en de FFBJ wekelijks een aantal keer een visual posten op hun respectieve sociale media om de acht judowaarden te promoten: vriendschap, bescheidenheid, respect, moed, eer, beleefdheid, zelfcontrole en oprechtheid. Elke judowaarde wordt vergezeld van een foto met een Vlaamse of Franstalige judoka(‘s) waarop de waarde betrekking heeft. Immers, samen maken we van judo terug een sterke sport.

Samen …  ook met jullie!

Samen, da’s voor, maar ook MET alle Belgische judoka’s! Daarom nodigen we jullie uit om ons een selfie of foto te bezorgen van jezelf of je club waaruit één van de acht judowaarden kan worden afgeleid. Het is dan ook de bedoeling om aan het einde van deze campagne een mooie collage te maken met deze inzendingen. Ook leuke video’s zijn welkom, die posten we dan op de sociale mediakanalen. Laten we SAMEN judo opvallend in de kijker zetten, zeker met de start van het nieuwe seizoen. JUDO IS BACK! Een mooiere overwinning op die onzichtbare tegenstander is er niet! 

Hashtags

Gebruik alvast ook deze hashtags om de campagne nog meer kracht bij te zetten: 

#VJF #FFBJ #judo #samen-ensemble #judowaarden #vriendschap #bescheidenheid #respect #moed #eer #beleefdheid #zelfcontrole #oprechtheid.

Bring it on!

Doen jullie mee om samen judo opvallend in de kijker te zetten? Stuur dan uw foto en/of video naar communicatie@vjf.be met vermelding ‘Campagne Welcome Back’, en vergeet de naam van de judoka(‘s) en judoclub niet toe te voegen.

Succes!

 

Christian Pierre

Sponsors

Sponsors