Deel deze pagina:

BURST – Zoals je de afgelopen dagen ongetwijfeld hebt gemerkt op onze sociale media hebben we de inboedel van het VJF-hoofdkwartier verhuisd van Zele naar Burst (Erpe-Mere). Van een huurpand in een industriezone naar een moderner gebouw in volledig eigen beheer.

Ons eigenste ‘Vlaamse Judohuis’, daar droomden we allang van en nu is dat een feit! Aanvinken op onze bucket list! Het spreekt voor zich dat het Vlaamse Judohuis dan ook judo moet uitademen. Wie er binnenstapt, moet onmiddellijk door de ‘look & feel’ als het ware de tatami ruiken en de stugge vezels van de judogi voelen! Hajime!

We verklappen al dat er sowieso een ‘Wall of Fame’ komt van Vlaamse topjudoka’s doorheen de jaren. Immers, ere wie ere toekomt. Judo en judoka’s, dat zijn echter niet alleen toppers, maar veel meer. Dat zijn ook jeugdige kapoenen die voor de eerste keer schoorvoetend mee groeten op de tatami, dat zijn jonge wolven die de top willen bereiken, maar ook veteranen die nog stuk voor stuk competitiebeesten blijken, 55-plussers die actief willen blijven of nog G-judoka’s die steeds het beste van zichzelf geven, zonder uiteraard de onmisbare officials te willen vergeten. 

Daarom gaan we op gepaste wijze al deze categorieën visueel vertegenwoordigen in het Vlaamse Judohuis, naast de clubdojo toch ook een beetje jullie thuis. 

Daarom durven we ook jullie mening vragen. Uit ons fotoarchief selecteerden we acht recente actiefoto’s (vier jongens & vier meisjes). Help ons de beste van elke reeks te kiezen. De winnende foto’s zullen als ‘mural’ worden verwerkt in het nieuwe kantoor. Je kan tot 10 augustus je stem uitbrengen via de post op Facebook en Instagram.

We kijken alvast uit naar jullie mening!

 

Christian Pierre

 

 

Sponsors

Sponsors