Deel deze pagina:

Hoe aansluiten

Wanneer je wenst aan te sluiten bij één van onze clubs, staat deze club in voor de verdere afhandeling van je aansluiting bij de VJF.
Vind hier een judoclub in jouw buurt. 

Hierna vindt u nogmaals een overzicht van de te hanteren vergunningsprijs vastgelegd door de Raad van Bestuur en dit met ingang van 1/1/2020.

  1. Kleutervergunning: €23 (voor alle judoka’s U7, dus geboortejaar 2014 en later);
  2. Vanaf het jaar dat de leeftijd van 7 jaar wordt bereikt (2013-2008), wordt dit €42;
  3. G-judoka: €23 (ongeacht de leeftijd, G-judoka’s dienen dit kenbaar te maken bij aansluiting – werkt niet met terugwerkende kracht);
  4. Vanaf het jaar dat de leeftijd van 13 wordt bereikt (U15 en ouder): €45 (geboortejaar 2007 en vroeger).

Ieder lid ontvangt een individuele lidkaart waarop de persoonlijke gegevens vermeld staan (clubnr. + club, vergunningsnummer, naam, geslacht, geboortedatum, nationaliteit, adres, kyu- of dangraad en de geldigheidsdatum van de vergunning). 

Een tweetal weken na je aanvraag en je betaling dien je in het bezit te zijn van je persoonlijke lidkaart. Zoniet is er iets fout gelopen en dien je contact op te nemen met je clubsecretariaat.

De VJF respecteert de wet op de privacy

Tijdens ledenmomenten kunnen er foto’s genomen worden voor publicitaire doeleinden. Door je lidmaatschap verklaar je je akkoord met publicitair gebruik van deze foto's.

Sponsors

Sponsors