Deel deze pagina:

BURST – We hebben het reeds gemeld in een vorige communicatie, we laten onze leden mee beslissen over de aankleding van het Vlaamse Judohuis, het nieuwe hoofdkwartier van onze federatie. Zo beslisten jullie onlangs welke actiefoto’s de muren zullen versieren in de bureaus. Fijn om jullie mening te horen en ons hierbij te helpen!

We gaan echter nog een stapje verder ... Ooit gedroomd om met jouw geliefkoosde sport op de voorgevel van hét Vlaamse Judohuis – of all places – te prijken? Welnu, hier is je kans! We zijn op zoek naar een perfecte uitvoering van de Tai Otoshi. Waarom? Die techniek staat in het huidige logo van de VJF afgebeeld en op die manier blijft dit een fijne knipoog voor de insiders – onze leden – naar het verleden eenmaal het nieuwe logo van kracht wordt. 

Wat hebben we nodig? 

Een mooie actiefoto in hoge resolutie van een correct uitgevoerde Tai Otoshi. Je kan je dus laten leiden door het huidige VJF-logo.

Deze foto zal op een canvas worden afgedrukt en de gevel van het nieuwe hoofdkwartier in Burst versieren. De Oudenaardsesteenweg is een drukke baan. Jouw beeld zal zeker opvallen. Als dat je ego niet streelt … als judoka in volle actie of als fotograaf! 

Praktisch

Deadline voor deze ‘wedstrijd’ is 10 september. Zo hebben jullie nog even tijd. Stuur jouw haarscherpe hoge-resolutiefoto (geschikt voor een afdruk op formaat 265cm x 265cm) naar communicatie@vjf.be met vermelding van de namen van beide judoka’s in de foto, naam van de club waartoe ze behoren en de naam van de fotograaf. Door de foto in te zenden voor deze wedstrijd gaan we ervan uit dat deze foto rechtenvrij is en effectief is gemaakt door de inzender. Stockfoto’s worden bijgevolg niet aanvaard. 

Voor wat hoort wat

De ingezonden foto’s worden gejureerd door VJF-medewerkers en RvB-leden. De winnende foto wordt op UV-bestendig canvas (250cm x 250cm) aan de voorgevel van het Vlaamse Judohuis gehangen. Eeuwige roem dus! De deelnemers en de fotograaf krijgen bovendien nog een nuttige verrassing. De inzendingen die op de 2de en 3de plaats belanden, krijgen tevens een kleine beloning. Alle ingezonden foto’s kunnen worden gepubliceerd op onze sociale mediakanalen met vermelding van de namen van de actoren en de fotograaf.

SUCCES!

 

Christian Pierre

 

 

Sponsors

Sponsors